CMS – Vi ansluter oss till Viareds företagsförening

CMS - Vi ansluter oss till Viareds företagsförening

Vi har tidigare haft kontor på ett flertal orter runt om i landet. När vi valde att centralisera verksamheten kändes Viared som ett självklart val! Närheten till såväl Borås som Göteborg är en stor fördel för oss.

I vår personalstyrka har vi fått möjlighet att ta in personer från båda städerna och alla kan ta sig till arbetsplatsen på ett smidigt sätt. Det känns också som en trygghet när verksamheten växer och det blir fråga om nya rekryteringar.

Anställda och kunder är de två viktigaste resurserna i vår verksamhet. Personalen trivs på kontoret och det är centralt för att vi ska arbeta så kreativt och produktivt som möjligt. Med vår närhet till R40 blir vi även lättillgängliga för kunder som önskar besöka oss.

Varje dag på kontoret är händelserik. Säljare, support, kundtjänst och projektledare hjälper nya och befintliga kunder med olika aspekter kring deras närvaro på internet.

Vi tar fram hemsidor, skapar e-postadresser, registrerar domännamn, sökmotoroptimerar, administrerar annonser i Google Ads m.m. Utgångspunkten är alltid att vår kunds företag ska synas på bästa tänkbara sätt.

Välkommen till oss om du vill diskutera ny hemsida eller digital marknadsföring. Vi finns på Viaredsvägen 32 i Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till bloggen

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i WordPress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@cms.se.