SSL-certifiering

Säkra informationen som dina besökare skriver in på din webbplats.

SSL, Secure Socket Layer

SSL står för Secure Socket Layer och är en kraftfull teknik som används för att säkra informationen som dina besökare skriver in på din webbplats.

Rent konkret betyder det att all data som skickas till eller tas emot av hemsidan krypteras.

Man använder till exempel ofta SSL för att skydda användarnamn, lösenord samt person- och kortuppgifter från obehöriga. Många webbutiker använder sig av den här tekniken eftersom de hanterar många personuppgifter.

Det finns många fördelar med att satsa på SSL-certifiering och en av de största är att dina kunders integritet skyddas. Många betraktar SSL-certifikat som en kvalitetsstämpel och därför stärks förtroendet för din hemsida/webbutik om du utrustar den med SSL. Dessutom förbättras synligheten på Google. Allt detta kan förvandla dina besökare till kunder!

Behöver ni hjälp med SSL-certifiering? Vi har över 4000 nöjda kunder

CMS har sedan 2011 bistått både stora företag och nystartade företag med företagshemsidor inom alla tänkbara branscher. Idag har vi över 4000 kunder. Vi har byggt hemsidor och hjälpt till med SEO för restauranger, byggföretag och till och med hjälpt rikstäckande föreningar samt koncerner med verksamhet i hela Skandinavien.

Effektiv annonsering

Vi hjälper er med SSL-certifieringen.
Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

    Samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn