Custom Plugins

När inte de befintliga lösningarna räcker till.

Funktioner som underlättar

Du vill naturligtvis att så många potentiella kunder som möjligt ska hitta just din verksamhet. Ett sätt att lyckas med detta är att ha lättlästa texter om dig och dina tjänster/produkter på hemsidan.

En hemsida ska inte bara vara snygg och ha ett bra innehåll – den bör ha funktioner som underlättar för dina besökare och kunder också. Har din webbplats olika smarta lösningar som inte gör exakt det du vill? Låt vårt erfarna team ta sig an din webbplats och skapa plugins som är anpassade efter din verksamhet och dina behov.

Plugins kan enkelt beskrivas som ett sorts tillägg som gör till exempel datorprogram, appar, webbläsare och webbsidor anpassningsbara. För besökare/kunder är de det lilla extra som bland annat gör det möjligt att höra ljud och se på videos samt animationer. Det finns till exempel plugins som hjälper hemsidan att få bättre ranking eller som gör teckensnittet mer personligt.

Vi på CMS ser det som en rolig utmaning att förvandla din webbplats till en positiv upplevelse för dina potentiella kunder. Med vår hjälp får du en hemsida som är modern, smidig att använda och som speglar ditt företag.

Custom Plugins
Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

    Samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn