Domän

Ska vara enkel att komma ihåg och ha en tydlig koppling till din verksamhet.

Domännamn

Din hemsida måste ha en domän på Internet för att dina kunder ska hitta dig. En domän eller ett domännamn är enkelt uttryckt den adress du skriver i webbläsaren för att kunna besöka en webbplats.

Ett exempel på en fullständig webbadress är: https://cms.se där domännamnet är cms.se. När man väljer domän så är det viktigt att den är enkel att komma ihåg och att den har en tydlig koppling till din verksamhet. De allra flesta använder sitt företagsnamn som domän men det finns naturligtvis andra alternativ.

Vi har lång erfarenhet av att hantera domäner och står gärna till tjänst för just dig! Hos oss får du praktisk hjälp och vi svarar gärna på dina eventuella frågor. Allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din domän.

Vi hjälper företag att få en image. Vi har över 4000 nöjda kunder.

CMS har sedan 2011 bistått både stora företag och nystartade företag med registrering av domännamn till företagshemsidor inom alla tänkbara branscher. Idag har vi över 4000 kunder. Vi har byggt hemsidor och hjälpt till med SEO för restauranger, byggföretag och till och med hjälpt rikstäckande föreningar samt koncerner med verksamhet i hela Skandinavien.

Domännamn

Registrera nytt domännamn?
Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

    Samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn