Google Ads

Spara tid och få ut så mycket som möjligt av dina annonser

Effektiv marknadsföring på dina villkor

Google Ads (tidigare AdWords) är ett effektivt sätt att marknadsföra din verksamhet via annonser på Internet. När du använder dig av vår tjänst ser våra experter till så att din hemsida får hög exponering i nära anslutning till sökresultaten för de sökord vi valt ut till din verksamhet.

När du söker information via Google så har du säkert lagt märke till annonser till höger om eller under sökresultaten – det är dessa som är Google Ads-annonser. Google Ads är ett kraftfullt annonseringsverktyg som ökar möjligheterna för din hemsida att synas på Google.

Vi hjälper dig att skapa kampanjer där vi till exempel väljer ord och fraser som har nära anknytning till dina produkter och tjänster. Det handlar om termer som vi tror att kunderna använder när de letar efter dig. Sökorden matchas sedan med annonserna vi producerat och på så sätt så visas de när en person söker med just de termerna eller besöker en hemsida med innehåll som kan kopplas samman med din verksamhet.

Varför ska just du välja vår Google Ads-tjänst?
Det korta svaret är att det ger dig många möjligheter och snabba resultat. Några av fördelarna är:

  • Fler besökare och potentiella kunder hittar din hemsida
  • Kraftfull och riktad marknadsföring bara för din målgrupp
  • Du betalar för resultat dvs. för de som klickar på dina annonser
  • Snabba resultat

Hjälp med Google Ads? Vi har över 4000 nöjda kunder

CMS har sedan 2011 bistått både stora företag och nystartade företag med Google Ads inom alla tänkbara branscher. Idag har vi över 4000 kunder. Vi har byggt hemsidor och hjälpt till med SEO för restauranger, byggföretag och till och med hjälpt rikstäckande föreningar samt koncerner med verksamhet i hela Skandinavien.

Google Ads (tidigare Google Adwords)

Vi hjälper dig med marknadsföringen på Google.
Lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

    Samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn