Hemsida, SEO, Texthjälp eller Google Ads

Oavsett vad så finns vi här för att hjälpa dig.

Ditt företag förtjänar att visas upp på bästa sätt. Oavsett om det gäller en ny hemsida, sökmotoroptimering (SEO), hjälp med texter och innehåll eller Google Ads finns vi här för att hjälpa dig.

Hemsida (CMS 3.0)

Från 14 995 kr

Idag sitter människor och söker efter tjänster och företag från både mobil, surfplatta och dator.

Därför är det viktigt att din hemsida är tydlig, enkel och säljande men framför allt att den anpassas efter användarens enhet – det som vi kallar responsiv hemsida.

Det är hård konkurrens och en utmaning att sticka ut i mängden och du har oftast bara några få sekunder att fånga en potentiell kunds intresse. Om din sida då inte är användarvänlig så är det högst troligt att de snabbt klickar vidare till någon annan.

Vi vill skapa er hemsida så att den blir både snygg, användarvänlig och enkel för dig att uppdatera.

Hemsida, Wordpress (CMS 3.0)
Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO)

Från 1 195 kr/mån

Nå ut med din hemsida till rätt målgrupp genom att få den sökmotoroptimerad. I vår SEO-tjänst finns vi med er från start med inledande analys, utveckling av strategi och genomförande.

Sökmotoroptimering görs för att förbättra din webbplats synlighet på sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Vi hjälper dig att se till att Google förstår ditt innehåll och verkar för att öka din webbplats relevans för utvalda sökord/-fraser. Efter att det stora optimeringsarbetet är genomfört kommer vi att med jämna mellanrum följa upp med statistik över sök-prestanda och användarbetéende så att du kan känna dig trygg över tid.

Google Ads

Från 1 495 kr/mån

Att annonsera med Google Ads (tidigare Google AdWords) ger dig en attraktiv exponering i anslutning till sökresultat för valda sökord.

Spara tid och få ut så mycket som möjligt av dina annonser genom att använda vår expertis som Google Partner för att administrera dina annonser.

Google Ads (tidigare Google Adwords)
Hjälp med texter till hemsidan

Hjälp med texter till er hemsida

Från 1 995 kr

Att det finns lättlästa texter om er och era tjänster/produkter på hemsidan är viktigt för att besökaren ska få en god bild av er. Men det är inte alltid lätt att få fram texter.

Ibland räcker helt enkelt inte tiden till. Eller kanske vill du lämna över arbetet till någon som har god vana vid att formulera sig i text. Våra professionella copywriters hjälper dig gärna att få fram ditt budskap på bästa sätt.

branding_watermark

Logotyp

En logotyp är det främsta verktyget för att ge ditt företag en identitet. Det är viktigt att era kunder och besökare kan känna igen er över alla plattformar ni gör er synliga på. Vare sig det gäller fysiska platser, webbplatser eller sociala medier. Läs mer

verified_user

SSL-certifiering

Öka säkerheten på din webbplats genom att legitimera webbplatsen med ett SSL-certifikat. Vi hjälper dig att se till att din webbplats är säker. Läs mer

email

E-post & Hosting

Att vara nåbar via e-post är idag en självklarhet. Vi hjälper dig att skapa e-post på din domän och tar naturligtvis hand om driften också – tryggt och professionellt. Med vår hjälp slipper du oroa dig för att du ska missa viktiga mail! Läs mer

domain

Domän

Domän är en adress som du kopplar till tjänster såsom hemsida, e-handel och e-post. Oavsett om du redan har befintliga domännamn eller behöver ett nytt finns vi här för att hjälpa er. Läs mer

electrical_services

Custom Plugins

Ibland räcker inte de befintliga lösningarna på hemsidan till – du kanske har upptäckt att de inte gör exakt det du vill att de ska göra. Vi erbjuder specialbyggda plugins som är skapade för just ditt företag. Läs mer

extension

Skräddarsydda integrationer

Använder du ett informationssystem som du vill koppla till din hemsida eller e-handel? Du vill kanske att systemen ska kunna kommunicera med varandra? Hör gärna av dig till oss så undersöker vi om en integration är möjlig. Läs mer

api

Wayke API integrationer

Säljer du bilar via Wayke och vill kunna presentera dina bilar på din webbplats?
Läs mer

Fyll i ditt telefonnummer nedan så berättar vi mer!

    Samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn