Kundcase

Ett urval av våra kunder

Energirör i Borås AB

Energirör i Borås AB
VVS-företag

Väldigt trevligt samarbete och ett professionellt bollplank, det kändes viktigt för oss att arbeta med någon som kunde både forma och bromsa idéer och på så sätt utforma en bra produkt till ett rimligt pris. Vi är supernöjda och tycker det var väldigt prisvärt!

Liza Sjögren,
Energirör i Borås AB

Vinci

Vinci
Restaurang & Bar i Borås

Vi stormtrivs med vår webbsida! Connected CMS har lyckats ta med sig känslan från vår restaurang och förmedla den vidare genom webbplatsen. Det går lätt och smidigt att hitta information som är viktig för våra kunder. Personligt bemötande och snabb hjälp oavsett om det gäller hemsidan eller mailen.

Carl Johan Gerlam,
Vinci

FB Cargo AB - Transportfirma i Borås

FB Cargo AB
Bud och fraktfirma i Borås

Vi vill tacka Connected CMS för att de hört oss och skapat en sida som speglar oss. Enkelt, professionellt och framförallt fungerande. De finns alltid där vid minsta behov av hjälp.

Christoffer Chindeh,
FB Cargo AB

X&Y, Socialclub - Borås

X&Y
Socialclub, Borås

CMS har levererat precis i den utformningen och funktion som vi önskade.
Smidig kontakt och snabba updates efter våra önskemål till ett bra marknadspris. Vi rekommenderar CMS som partner.

Klas Tryborn,
X&Y

Kockesset

Kockesset
Din catering i Sjuhärad

Vi är otroligt nöjda med vår nya hemsida! Connected CMS lyckades förmedla den känslan och layout vi önskade från start. Varje liten detalj har diskuterats och anpassats efter behov och utseende. Service av högsta klass tillsammans med snabb och pålitlig support är viktiga ledord för oss. CMS lever upp till samtliga av dom, med råge.

Rasmus Blom,
Kockesset

Restaurang Young Thai i Borås, Knalleland

Young Thai
Restaurang & Take away i Knalleland, Borås

Connected CMS är oerhört kompetenta inom webbtjänster. Efter ett proffsigt bemötande hjälpte de oss att skapa en modern och snygg hemsida och resultatet överträffade våra förväntningar.

Conny Chen,
Young Thai

Seventynine, Andreas Desai

Seventynine
Konsultbolag

Gänget på Connected CMS är välkomnande, kompetenta, flexibla, engagerade och kostnadseffektiva. Perfekta som utvecklings- och underhållspartner för små och medelstora företag som behöver en slagkraftig webb.

Andreas Desai,
Seventynine

Eest Sushi i Borås

EEST
Sushi & Restaurang i Borås

Allt har fungerat utmärkt sedan start tills idag. Fantastiskt bra bemötande och support vid hjälp. Modern och enkel hemsida precis som vi vill har den.

Jason Shek,
EEST

Bogstedt Bil - Bilförsäljare i Limmared

Bogstedt Bil
Bilförsäljare i Limmared

Vi har arbetat med Connected CMS sedan 2011. De har under åren hjälpt oss att se till att hemsidan är aktuell, både gällande det tekniska och i sitt innehåll. Att låta Connected CMS sköta hemsidan är en bekymmersfri lösning för oss. Väldigt nöjda med servicen.

Tomas Bogstedt,
Bogstedt Bil AB