Sökmotoroptimering (SEO)

Förbättra din webbplats synlighet på sökmotorer med hjälp av SEO

Teknik, strategi och innehåll

De tre viktigaste faktorerna för att förbättra en webbsidas SEO

Nå ut med din hemsida genom att använda sökoptimering. I vår SEO-tjänst finns vi med er från början; med inledande analys, optimering, länkstrategi och efter det resultat & uppföljning.

Vi hjälper dig att se till att Google förstår ditt innehåll och verkar alltså för att öka din webbplats relevans för utvalda sökord/-fraser. Vi har tre typer av  tjänster för sökoptimering du kan ha genom oss, och dessa är: Fastpris, E-handel eller Resultatbaserad.

Fastpris

Priset för sökmotoroptimering beror på era mål och önskemål om synlighet och nya kunder. Det kan därför variera från 3 000 kr till 25 000 kr per månad. Att locka besökare till er webbplats är viktigt, men det ultimata är att få köpsugna besökare som redan är intresserade av era tjänster eller produkter. Många SEO-konsulter tar mellan 1 000 kr och 1 500 kr per timme, men hos oss arbetar vi som ett team till en fast månadskostnad.

E-handel

Att optimera en webbutik för sökmotorer när man driver e-handel kräver en särskild strategi jämfört med andra typer av webbplatser.

En webbutik har vanligtvis ett stort antal produkter, vilket innebär att det finns många olika söktermer man vill ranka högt på, och i olika varianter. Samtidigt är målet att leda besökare till en välfungerande sida med flera valmöjligheter. Det är därför viktigt att ha en noggrant utarbetad SEO-strategi för e-handel innan man sätter den i verket.

Resultatbaserad

Ni har förmodligen hittat oss genom att söka efter någon av våra tjänster på Google, och på samma sätt kan vi med sökordsoptimering hjälpa er att synas på Google och nå de kunder som letar efter era specifika produkter och tjänster. Hos oss finns inga startkostnader, administrationsavgifter eller dolda avgifter. Vi övervakar era positioner dagligen och fakturerar endast för de dagar då ni syns på Googles förstasida.

Maximera din lokala synlighet på Google.
Lämna först ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  Läs mer om denna tjänst för sökoptimering (SEO) via vårt systerbolag Webdivision.

  Sökordsanalys

  Först när vi vill göra en hemsida synligare i sökresultaten behöver vi tänka på vilka ord och fraser folk använder när de letar efter något liknande. Vi väljer ord som passar innehållet på sidan och som faktiskt används av människor när de söker.

  Relevansoptimering

  När vi optimerar själva sidan för sökmotorer kallas det ”on-page-optimering” eller ”onsite-optimering”. Det handlar om att hjälpa Google förstå vad sidan handlar om och i synnerhet vad den är bra för.

  Länkstrategi

  Att få andra sidor att länka till er är fortfarande jätteviktigt för att synas högt upp på Google. När andra länkar till er visar det Google att er sida har bra innehåll och förtjänar en högre placering.

  Resultat & Uppföljning

  Genom att mäta hur många besökare ni får på er sida och se vad de gör där, kan vi alltså se hur bra vår optimering fungerar. Vi håller också koll på er placering på Google så ni kan se hur det går med vårt arbete.

  CMS Stratify SEO

  Vi erbjuder även “CMS Stratify SEO”, med bolagspresentation och sökordspublicering på allabolag.se.

  Stratify är som ett baspaket med sökoptimering, där vi skapar 3 st landningssidor baserade på tre huvudsökord. Vi skapar även en företagspresentation på Allabolag med länkar till din webbsida. Om du letar efter enkel SEO till ett fast pris är detta därför ett möjligt alternativ för dig.

  Läs mer om Stratify