Skaffa hemsidan du önskar till ditt företag

Det spelar ingen roll vem du är – med oss är möjligheterna oändliga!

Vi har erbjudit innovativa webbtjänster
sedan 2011 och har mer än 4000 nöjda kunder.

Du önskar, vi bygger.

En välgjord hemsida med modern och tilltalande design är avgörande för att ni ska vara framgångsrika med er digitala marknadsföring och synlighet för sökmotorer. Ert företag förtjänar att visas upp på bästa möjliga sätt!

Låt alla få veta varför de ska vända sig till just er! Vi hjälper dig att få en optimerad hemsida med relevant innehåll, modern design och stark närvaro på nätet. Connected CMS lyssnar på dina önskemål och ser till så att du får mycket mer än design och uppbyggnad av hemsida!

Du önskar, vi bygger

Full kontroll över ditt innehåll och design, skapa det du vill utan gränser.

Du behöver inte ha några förkunskaper av webben för att få en snygg och konkurrenskraftig hemsida! Vi skapar webbplatser som är unika för varje företag och använder inga standardmallar.

Målet är att alla ska tycka att det är lätt att använda er hemsida.
Med vårt verktyg CMS Multi 3.0 får du en responsiv hemsida som du kan uppdatera enkelt och bekvämt. Att ha en responsiv hemsida betyder att den anpassar sig och syns på alla enheter – ett måste för att du ska nå ut till så många potentiella kunder som möjligt!

Förnya er befintliga hemsida eller nylansera? Vi ser till så att ni kommer igång snabbt.

Det spelar ingen roll om ni vill skapa en helt ny hemsida eller är i behov av att uppdatera er befintliga. Vi har resurserna att hjälpa er på bästa möjliga sätt! Välj mellan att låta oss skapa en responsiv hemsida eller använd er av vårt verktyg CMS Multi 3.0.

Vi utvecklar våra kunders hemsidor i WordPress och tack vare det kan du på ett snabbt och enkelt sätt administrera ditt webbinnehåll. Det här gör att du kan lägga fokus på den egna verksamheten.

Connected CMS har kompetens inom webbutveckling, e-handel, front- och backend-utveckling, sökmotoroptimering, marknadsföring och kommunikation.

Förnya er befintliga hemsida eller nylansera?

Vilka funktioner behöver du?

Connected CMS hjälper dig gärna att bygga en hemsida som är både säker och lätt att uppdatera.

Nedan följer några av våra kraftfulla funktioner:

Marknadens bästa SEO-verktyg

Anpassningsbara mediagallerier

Snygg och modern layout

Unikt anpassad blogg

Innehåll anpassat efter mobil, läsplatta och dator

Integrering av sociala medier

HTTPS-domän

GDPR-förberedd plattform

Uppsättning av e-postadresser

Licensiering och inköp av bilder från våra samarbetspartners

Genomgång, anpassning och bearbetning av texter för hemsidan

Support från vårt kunniga team

Ta ert företag till nästa nivå på nätet

Det spelar ingen roll vem du är – med oss är möjligheterna oändliga!

Vi har erbjudit innovativa webbtjänster sedan 2011 och har mer än 4000 nöjda kunder. Connected CMS har hjälpt både stora och nystartade företag med hemsidor inom alla tänkbara branscher. Låt oss hjälpa din verksamhet att växa!

Vi erbjuder helhetslösningar och utvecklar hemsidor och webbshoppar, skapar Google Ads och SEO-optimerar. Vårt mål är att stärka din verksamhets närvaro på nätet genom ett modernt, grafiskt uttryck som väcker intresse och som framhäver ditt unika budskap.

Ta ert företag till nästa nivå på nätet

Varför vårt verktyg CMS 3.0 är så överlägset

CMS Multi 3.0 är vår senaste paketlösning för webbplatser. Tack vare den får du en responsiv hemsida med SSL-certifikat och som är anpassad efter GDPR. Vårt verktyg är flexibelt, lätthanterligt och ger dig en komplett och säker lösning för din webbplats.

Skulle du känna dig osäker så finns vår support här för dig. De hjälper naturligtvis till med både guidning och/eller uppdateringar.

Hur du kommer igång med din nya hemsida sammanfattat på fem enkla steg.

 1. Bekräftelse och välkomstbrev

  Vi sänder en bekräftelse på avtalet du tecknat och lämnar även fullständig information om vad det är som du undertecknat. Hör gärna av dig om du känner dig osäker på något.
 2. Domännamn och plats hos webbhotell

  Har du redan ett domännamn sedan tidigare? Vi förbereder gärna inför den kommande pekningen. Saknas domännamn så hjälper vi dig att köpa ett samt lägger upp en plats på webbhotellet.
 3. Uppstart

  Vår produktionsavdelning ringer dig och tillsammans diskuterar ni era önskemål. Vi kommer gärna med tips och råd. Efter samtalet får du mail om vad du behöver skicka in till oss samt en länk till sidor som du kan inspireras av.
 4. Eventuella påminnelser

  Ibland räcker inte tiden till och det är lätt hänt att allt inte hinns med. Om vi saknar material från dig så lämnar vi därför regelbundna påminnelser. Connected CMS finns vid din sida hela vägen.
 5. Produktion

  Vi gör ett första förslag när vi fått in tillräckligt med material. Du får en produktionsadress som du kan besöka, vi rekommenderar att du gör det både i dator och mobil.

Innan hemsidan är helt klar så finns det några steg till. När du tittat på vårt förslag har du möjlighet att skicka in korrigeringar eller kompletteringar – förslaget har kanske gett dig nya idéer, vi kanske har missuppfattat något eller så vill du lägga till innehåll. När du känner dig helt nöjd så är det dags för publicering och sedan är din nya sida online.

Fyll i forumläret nedan för mer information


  Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

  Mobilanpassad hemsida – Responsivitet