WordPress som CMS

Världens mest populära innehållshanteringssystem

CMS är en förkortning för innehållshanteringssystem. Det mest använda CMS:et är WordPress. När du låter oss bygga din nya hemsida gör vi det i WordPress, vilket gör att det är enkelt att hålla sidan uppdaterad.

Det Content Management System som vi på CMS använder oss av är WordPress. WordPress är ett av de mest flexibla CMS-lösningar på marknaden, och kan anpassas efter användarens kunskapsnivå. Tack vare att WordPress är en så kallad öppen programvara har systemet utvecklats både snabbt och åt spridda håll, och har gått från att vara ett bloggsystem till att vara det mest använda systemet för hantering av webbsidor.

Bloggsystemet lever på sätt och vis fortfarande kvar genom WordPress.com – där kan man starta ett gratis medlemskap och få tillgång till en del teman och tillägg, men inte några stora redigeringsrättigheter av varken CSS, HTML eller annan kod.

WordPress.org däremot ger stora möjligheter för programmerare att helt och hållet anpassa både webbsidan och stora delar av användargränssnittet vid inloggning i hanteraren. Programvaran installeras på en webbserver och kan sedan anpassas i mycket stor grad. Vill du se några av produktionerna vi byggt? Klicka in på våra Kundcase.

En säker WordPressmiljö

Vi på CMS bygger er webbsida på vår server och hjälper dig sedan att peka ditt domännamn till din nya hemsida. Vi har specialanpassat vår version av WordPress för att du som vår kund ska kunna uppdatera din hemsida själv.

Samtidigt är den också anpassad för att passa både våra utvecklare, designers och vår support, för att underlätta och förkorta tiden vid produktion och uppdateringar.

Responsiv hemsida i Wordpress

Det är viktigt för oss att vi kan producera en bra, stabil grund med en snygg design. Men det ska också vara enkelt att fortsätta arbeta med sidan och hålla den uppdaterad.

Därför bygger vårt tema en så kallad Page Builder – ett plugin som bygger på rader och kolumner och som gör det möjligt att ”dra och släppa” innehåll på sidan. Vi använder och tillhandahåller ett antal andra plugin och verktyg för att optimera webbplatsen och ge dina besökare en bra upplevelse av besöket på din hemsida. Är du intresserad av vad vi erbjuder? Se våra Tjänster.

Varmt välkommen att Kontakta oss om du är intresserad av att låta oss bygga en splitterny WordPress-baserad webbsida åt dig.