Wallins Brålanda Buss & Taxi AB – Buss och taxiresor i Dalsland

Wallins Brålanda Buss & Taxi AB – buss- och taxiresor i Dalsland

Wallins Brålanda Buss & Taxi AB har anor som sträcker sig till 1961 och drivs av Joachim Wallin. Vi har med andra ord lång branscherfarenhet och det gör att vi vet hur man planerar och genomför transporter på bästa sätt. Vårt företag heter egentligen Brålanda Buss & Taxi AB men vi brukar kallas för Wallins Buss.

Wallins Brålanda Buss & Taxi är specialiserat på arrangemang av transporter samt bussresor för små och stora sällskap.

Vi är bland annat medlemmar i Sveriges bussföretag som är en sammanslagning av Bussarbetsgivarna och Svenska Bussbranschens Riksförbund. Wallins Brålanda Buss & Taxi AB är även anslutna till Svenska Turistbussföretagen, en medlemsorganisation för svensk turistbussindustri.

Vår fordonspark med moderna och noga utvalda bilar samt bussar. Våra fordon håller en hög standard och blir kontrollerade regelbundet. Allt för att våra resenärer ska känna sig så trygga som möjligt!

Vad vi erbjuder

Wallins Brålanda Buss & Taxi AB utför transporter och arrangerar bussresor för små och stora sällskap. Om ni känner er osäkra på vart och hur ni vill resa så har vi skapat ett antal färdiga reseförslag som ni kan inspireras av och välja.

Vi erbjuder skolskjuts med hjälp av vår bekväma skoltaxi samt möjlighet att beställa och förboka taxi. Hos oss på Wallins Brålanda Buss & Taxi AB kan du även hyra buss.

Vårt företag vore ingenting utan våra erfarna och duktiga chaufförer. Hos oss finns många trevliga och proffsiga medarbetare som ger allt för att du som resenär ska få en så trivsam upplevelse som möjligt. Målet är att alla resor ska genomsyras av personlig service, säkerhet och bekvämlighet.

Wallins Brålanda Buss & Taxi AB har sitt bussgarage på Göteborgsvägen 9 i Brålanda. Vårt arbetsområde sträcker sig över Dalsland och vi kör till och i platser som Brålanda, Frändefors, Färgelanda och Mellerud.

Välkommen till bloggen

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i WordPress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@cms.se.