Teknisk support – Vad behöver du hjälp med?

Teknisk support – Vad behöver du hjälp med?

Att köpa hemsida från Connected CMS betyder service hela vägen.

När din hemsida som du köpt av oss är färdigproducerad så sköter vi givetvis om den så länge du är kund hos oss. Supporten gäller såklart för alla våra tjänster, så om du inte har köpt en hemsida utan har t.ex. en Adwords-tjänst, SEO eller e-handel så får du support i dem. Vi vill ha nöjda kunder och strävar alltid efter att ge dig så bra service som möjligt.

Oss på tekniska support, Marcus och Adam, når du antingen på telefon (031-360 97 00) eller e-post (support@connectedcms.se). Vad exakt gör vi som sitter på teknisk support då? Massor! Allt från domänregistreringar till olika sorters uppdateringar av hemsidor och e-handel. Ett varierande arbete med andra ord. Idag bjuder vi på en inblick i vad vi på supportavdelningen tar oss an under en vanlig arbetsdag.

Uppdateringar av hemsidor och e-handlar

Det här är vårt mest förekommande supportärende. Vi håller helt enkelt era webbsidor uppdaterade med texter och bilder, det innehåll du önskar. Vi gör även mindre layoutkorrigeringar, kanske vill du ha lite julstämning på din webbplats under december? Det fixar vi! Behöver ni hjälp att skapa nya undersidor, bildspel eller liknande så gör vi även det.

Guidning i WordPress

Våra hemsidor byggs i WordPress med egna tillägg. Ett användarvänligt och bra system, så kallat CMS (Content Management System), för väl nybörjaren som den mer avancerade användaren. Känner du att du själv vill kunna göra ändringar? Vi guidar dagligen kunder som ringer in och undrar hur de lägger till bilder, ändrar texter med mera. Välkommen att lyfta luren du med!

Rådgivning och guidning i Adwords

Våra Googleexperter på teknisk support hjälper dig som har vår Adwords-tjänst med alla dina Google Ads frågor. Vi guidar dig i Google Ads om du själv vill gå in och kolla hur din annons presterar. Vill du bara ha muntlig information om hur det går så tittar vi och meddelar dig. En tid efter att din annons har legat ute så kan vi se tydlig statistik över hur den presterar och då kommer vi med rekommendationer hur din annons kan bli ännu bättre. T.ex. om vi märker att några sökord bör omformuleras för att få bättre räckvidd eller om vi hittat fler nya sökord som vi tror kommer vara lönsamma för din annons. Har du själv sökord du vill lägga till eller andra synpunkter gällande din annons hjälper vi dig självklart.

Rådgivning och guidning i Sociala medier

Att som företag finnas på sociala medier idag är en självklarhet. Sociala medier är en stark plattform för att skapa varumärkeskännedom, bibehålla kundlojalitet och ha en tvåvägskommunikation med sina kunder.

Facebook är idag det största sociala mediet där den bredaste målgruppen finns. Så att ha en Facebooksida rekommenderar vi starkt. Vi hjälper dig gärna att skapa en Facebooksida för ditt företag och guidar dig hur du blir administratör för sidan, hur du gör uppdateringar med mera. Vi kan också lägga till en så kallad Facebookwidget på din webbplats. Då kommer alla uppdateringar du gör på Facebook att synas där med. Som ett smart nyhetsflöde att ha till exempel under en sida kallad ”aktuellt” eller ”senaste nytt”. Widgeten uppmuntrar också besökare av din hemsida att gå in och gilla din Facebooksida.

Vill du läsa mer om social medier? Ta gärna del av vårt blogginlägg “Att bygga ett nätverk i sociala medier”.

Skapa mailboxar och support för dessa

Att köpa en hemsida hos oss innebär att du även får mailboxar kopplat till ditt domännamn, t.ex. info@varbergbygg.se, camilla@varbergbygg.se etc. Dessa skapar vi till dig i vårt e-posthanteringssystem och du får tillgång till användaruppgifterna för dessa.

Din e-post kan du läsa via vår webbmail eller genom att använda en mailklient i datorn, telefonen eller surfplattan. Genom att använda en mailklient når du enkelt din e-post och får notifikationer när du får nya e-postmeddelanden. Som mailklient till datorn rekommenderar vi Mozilla Thunderbird som är lätt, användarvänlig och finns gratis att ladda ner. Behöver du hjälp med att komma igång med din e-post hör du av dig till oss så guidar vi dig. Vi har även guider i e-postinstallation på vår supportsida.

Domänregistrering & SSL-certifikat

Har du köpt en hemsida hos oss så hjälper vi dig med att registrera önskade domännamn (adress till din hemsida) och ser till så att domänen/domänerna pekar (”går till”) till din sida. Samtidigt ser vi till att skydda din sida med SSL.

Detta och mycket mer hjälper vi dig som är kund hos oss dagligen med. Vi på teknisk support är med dig hela vägen från dag ett!

Kontakta Teknisk support

Välkommen till bloggen

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i WordPress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@cms.se.