Wåxberg Bygg AB – erfaren byggfirma i Kinnarumma

Wåxberg Bygg AB – erfaren byggfirma i Kinnarumma

Connected CMS har fått äran att ta hand om den digitala närvaron för Wåxberg Bygg och är stolta över att till exempel kunna presentera dem här i vår blogg.

Wåxberg Bygg AB – erfaren byggfirma i Kinnarumma

Wåxberg Bygg AB är en pålitlig byggfirma med stor erfarenhet av det mesta som har med byggnation att göra. Verksamheten baseras på tre ledord: flexibilitet, noggrannhet och professionalism. Deras pålitlighet och gedigna kompetens har resulterat i många nöjda kunder!

Företaget har ett team av skickliga snickare som naturligtvis har de licenser som krävs vilket till exempel innebär att de har behörighet för heta arbeten, ansvarsförsäkring och lyftkort. Wåxberg Bygg AB sätter kundens önskemål och säkerhet i fokus!

Wåxberg Bygg AB lyssnar på dina visioner och förverkligar dina byggdrömmar! Alla uppdrag utförs med ett genuint kvalitetstänk och med hänsyn till miljön. De kombinerar klassiskt hantverk med modern teknik för att få bästa möjliga slutresultat.

Deras utbud av tjänster är varierat och de arbetar till exempel med:

Wåxberg Bygg AB åtar sig mindre och större uppdrag i Kinnarumma samt i Borås med omnejd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till bloggen

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i WordPress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@cms.se.