Vardagshjälten Skåne AB – Städhjälp för privatpersoner och företag

Vardagshjälten Skåne AB – Städhjälp för privatpersoner och företag

Vardagshjälten är en städfirma som har funnits sedan 2013. Den startades av Jenny Lilja vars ambition var att göra nytta och underlätta tillvaron för andra.

Professionell hemstädning samt kontorsstädning och företagsstädning i Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Lund och Malmö med omnejd.

Jennys yrkeserfarenhet är omfattande och hon har arbetat med flera olika serviceyrken vilket hon har stor nytta av hos Vardagshjälten. Några av hennes tidigare yrken är: butikschef, försäljningschef och med återförsäljarutveckling i Norden och Baltikum.

– Vår målsättning är att alla kunder ska känna sig trygga med oss och vi är måna om att alltid leverera både omtanke och kvalitet. Varje kund är värdefull för oss och vår främsta drivkraft är att vara till hjälp för andra människor. Det är av den anledningen som vi på Vardagshjälten ställer så höga kvalitetskrav på arbetet vi utför.

Med årens gång har företaget blivit större och har huvudkontor i Landskrona samt filialer i Helsingborg, Lund och i Ängelholm. Det innebär att vi kan erbjuda städtjänster i dessa städer samt i Malmö, Trelleborg, Svedala, Staffanstorp och i Vellinge med omnejd.

Vi har ett varierat utbud av städtjänster och erbjuder hemstädning för privatpersoner samt kontorsstädning och företagsstädning.

Vardagshjälten – städhjälp med omtanke

Välkommen till bloggen

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i WordPress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@cms.se.