Jontes Mur & Puts – effektiv murning och putsning

Jontes Mur & Puts - Effektiv murning och putsning

Vi kan hjälpa dig med nästan vad som helst som har med murning och putsning att göra! Tack vare vår branscherfarenhet och materialkännedom vågar vi lova att vi till exempel kan renovera din fasad på bästa möjliga sätt.

Jontes Mur & Puts – effektiv murning och putsning

Jontes Mur & Puts vill vara ditt förstahandsval när du fattar ditt beslut kring vem som ska få mura eller putsa åt dig. Vi arbetar efter tre ledord: effektivitet, kvalitet och säkerhet, ord som vi alltid har i åtanke när vi genomför våra uppdrag.

Hos oss är du som kund i centrum och vi är måna om att ha en öppen dialog med våra uppdragsgivare. Styrkan i vårt företag är definitivt våra duktiga murare som har gedigen materialkännedom och utför alla arbeten med samma noggrannhet. Vi använder naturligtvis professionell utrustning av högsta kvalitet och väljer material med stor omsorg.

Vi på Jontes Mur & Puts tar dina visioner och förvandlar dem till verklighet. När du anlitar oss kan du välja mellan en mängd olika tjänster inom betongarbeten, murning samt putsning och vi arbetar till exempel med:

  • Fasader
  • Skorstenar
  • Husgrunder

Jontes Mur & Puts utgår från Hållsta som ligger i Eskilstuna kommun och arbetar på följande platser: Stockholm, Arboga, Eskilstuna, Flen, Helleforsnäs, Katrineholm, Strängnäs, Västerås och Örebro. Kontakta oss redan idag om du vill ha mer information eller vill anlita oss.

Välkommen till bloggen

På CMS-bloggen publicerar vi innehåll för ökad affärsnytta. Vill du utveckla dina kunskaper i WordPress eller undrar du du vad sökmotoroptimering är för något? Här får du svar.

Vill du vara med och bestämma vad vi tar upp i CMS-bloggen? Hör gärna av dig till cms-bloggen@cms.se.